• Domestos Fresh, Citrus, fert. 5L

Sűrű, fertőtlenítő hatású DOMESTOS

Sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a kórokozók ellen az egész házban. A Domestos minden ismert kórokozófajt elpusztít. Napi használat esetén a szabadalmaztatott Hygiene Molecules összetevőivel egész napos védelmet biztosít önnek és családjának a WC-ből öblítéskor kiszálló kórokozók ellen. Továbbfejlesztett összetételének köszönhetően még hosszabban tapad meg a WC falán az öblítés után. 

Használati tanácsok: 
Hígítás nélküli fertőtlenítéshez: 
- WC kagylók: fecskendezze a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyja hatni 15 percig. A még jobb hatás és a szennyeződések eltávolítása érdekében hagyja hatni éjszakára. 
- Konyhai/fürdőszobai lefolyók: a nyílásba öntve fertőtlenít és megszünteti a kellemetlen szagokat. Hagyja hatni 5 percig. 
- Mosdókagylók/kádak/mosogatók: fecskendezze a lefolyó és túlfolyó nyílásokba, és hagyja hatni 5 percig, majd alaposan öblítse le. 

Hígítva fertőtlenítéshez: 
- Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék): 120ml Domestos / 5 liter víz. Hagyja a felületre rászáradni. Ne használja hígítás nélkül a padlón! 
- Mosogatókendők, szivacsok: oldjon fel 120ml Domestost fél vödör vízben, áztasson 30 percig. 

Hígítva fehérítéshez: 
- Adjon 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyja ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítse ki. Mindig műanyag edényt használjon. Használható szennyvízülepítővel rendelkező házakban is. 1kupak= 15 ml. 

A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

Szállítási mód /
Fizetési mód
Szállítási díj
Egyéni fuvar ajánlat alapján
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Készpénz
ingyenes
DomestosPineFreshtcm98341454 letöltés indítása

Domestos Fresh, Citrus, fert. 5L

  • 5,50 kg

Szállítás és készlet információ

  • 3 769 Ft / kanna (2 968 Ft + áfa / kanna)