BLANKA                     univerzális textilmosószer

Javasolt mosási hőmérséklet, mosószer koncentráció és hatásidő

30, 60, 90 0C, 6-8 g/liter (2-3 púpozott evőkanál 10 liter vízhez), 10-20 perc

Felhasználási terület és mód

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A textilmosószer alkalmas, az erősen és közepesen szennyezett, legkülönfélébb szennyezettségű textíliák mosására, kivéve a gyapjúból és selyemből készült textilféleségeket. Felhasználható a textíliák gépi és kézi mosásához egyaránt. Fehérje és zsírbontó enzimtartalma miatt alkalmas a vér, növényi és állati zsiradékok, szennyeződések kíméletes eltávolítására. A pelenkán lévő foltokat eltünteti, fehéríti.

A mosószer kézi mosásra való alkalmazásánál a ruhát kb.500C-os mosószer oldatba kell beáztatni és 3-8 órát ázni hagyni, majd átnyomkodva a mosóoldatot eltávolítani és öblíteni.

Gépi mosásnál a mosóport közvetlenül a mosógépbe, vagy a mosógép adagoló tartályába kell önteni. Az enzimek tisztítóhatása 40-500C-on érvényesül a legjobban, a fehérítő oxidatív hatás pedig 900C-on, ezért először áztatni (30-45 0C. 15-20-perc) kell, majd ugyanabban a mosószeroldatban főmosni (50-90 0C , 10-20 perc). A mosási hőmérsékletet a textília anyaga határozza meg. Színes textíliákkal előzőleg színtartóssági próbát célszerű végezni. A legcélszerűbb felhasználás érdekében kérje a kereskedelmi munkatársak szaktanácsát.

 A mosószert hypóval együtt ne használjuk, mert a hypó az enzimeket hatástalanítja.

Szállítási mód /
Fizetési mód
Szállítási díj
Egyéni fuvar ajánlat alapján
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Készpénz
ingyenes

Innopon Text-Blanka 20kg (fehér) mosópor

  • 22,00 kg

Szállítás és készlet információ

Rendelhető
Mikor kapom meg?
  • 20 632 Ft / zsák (16 245 Ft + áfa / zsák)