• Innofluid ALK-T gépipari zsírtalanító konc. 20L

INNOFLUID-ALK-T lúgos zsírtalanító, tisztító koncentrátum fékezett habzású készítmény

 

Felhasználási terület és mód: Elsősorban olyan területeken célszerű használni, ahol a tisztítás, zsírtalanítás fontos követelmény. Tejiparban és élelmezési ipar egyéb területein csővezetékek, ultraszűrők és mikro szűrők tisztítása, gép és gépjavító iparban erősen szennyezett felületek tisztítása, padlófelüle-tek gépi tisztítása, stb. Az erős zsírtalanító és fehérje diszpergáló hatása miatt fertőtlenítés előtti tisztításra kiválóan megfelel. Mivel a készítmény erősen lúgos kémhatású, ezért olyan tárgyak tisztítására, amelyek alapanyagát a lúgok megtámadják (pld. alumínium, horgany és ötvözeteik stb.) nem ajánljuk.

A szer hígított oldatát kell használni a tisztításhoz, ezért először a hígítást kell elvégezni, majd a tisztító oldattal a tisztítandó felületet kontaktusba hozni permetezéssel, szórással, stb.) és a kontaktust a megfelelő ideig fenntartani. A hatásidő lejárta után vizes öblítéssel kell a szermaradványokat eltávolítani.

 

Környezetvédelem: A rendeltetésszerű felhasználás során keletkezett szennyvíz, a szennyeződéstől függő kezelést követően bocsátható ki, figyelembe véve az általános és helyi előírásokat. A tisztított ≤20 liter űrtartalmú csomagolóeszköz kommunális hulladékként kezelhet. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: veszélyes hulladékként kell kezelni

Szállítási mód /
Fizetési mód
Szállítási díj
Egyéni fuvar ajánlat alapján
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Készpénz
ingyenes
IFALKTHaszn.u. letöltés indítása

Innofluid ALK-T gépipari zsírtalanító konc. 20L

  • 22,00 kg

Szállítás és készlet információ

Rendelhető
Mikor kapom meg?
  • 19 515 Ft / kanna (15 366 Ft + áfa / kanna)