• INNO-RAPID Padozattisztító kézi és gépi felhasználásra (20 liter)

Folyékony halmazállapotú, lúgos kémhatású, általánosan felhasználható tisztítószer koncentrátum, jó nedvesítő hatással, kézi és gépi felhasználásra.

Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Széles körben alkalmazható szer. Az élelmezési ipar, kereskedelem és vendéglátó-ipar területén, kórházakban, közegészségügyi és szociális intézményekben, javasoljuk felhasználását. Alkalmazható minden olyan helyen, ahol a zsír- és egyéb szennyeződés gyors és hatékony eltávolítására van szükség.

A szerből el kell készíteni a megfelelő hígítást oly módon, hogy a kimért koncentrátumot az előkészített vízbe kell önteni, és keveréssel homogenizálni. A hígítás gépi úton is elvégezhető. A hígítást célszerű langyos vízben végezni. A tisztító oldattal kell a felületről a szennyeződést eltávolítani. A tisztítás hatásfoka növelhető mechanikai hatás segítségével.

Javasolt alkalmazási koncentrációk:      

Erősen szennyezett felületek 2-5 % (200-500 ml/10 liter víz)
Közepesen szennyezett felületek 1-2 % (100-200 ml/10 liter vízhez)
Gyengén szennyezett felületek  0,5-1 % (50-100 ml/10 liter vízhez)

A felhasználás során ügyelni kell arra, hogy a felületen lévő padozatfényező szert is eltávolíthatja, ilyen felületek esetén alkalmazás előtti próba szükséges.

Biztonsági tanácsok: A termék kezelése és a vele folytatott munkavégzés közben be kell tartani a vegyi anyagokkal folytatott tevékenységre vonatkozó általános munkabiztonsági és munkahigiénés szabályokat. A szert csak rendeltetésének megfelelő célra szabad felhasználni.

Környezetvédelem: Az elhasznált tisztító oldat a szennyeződéseknek megfelelő kezelés és semlegesítés valamint a hatályos előírásokban megadott határértékre történő beállítás után kerülhet közcsatornába. A 20 liter vagy annál kisebb csomagolóeszköz tisztítás után kommunális hulladékként kezelhető. A szennyezett csomagoló anyagot és a szermaradékot veszélyes hulladékként kell kezelni.

Tárolás: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös helyen élelmiszertől elkülönítve kell tárolni betartva a vegyi anyagok tárolására vonatkozó általános előírásokat. P102 Gyermekektől elzárva tartandó.

Minőség megőrzési idő: Előírt tárolási körülmények betartása esetén a gyártástól számított 36 hónap

 

Szállítási mód /
Fizetési mód
Szállítási díj
Egyéni fuvar ajánlat alapján
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Készpénz
ingyenes
INNO-RAPID Biztonsági adatlap letöltés indítása
INNO-RAPID Használati utasítás letöltés indítása

INNO-RAPID Padozattisztító kézi és gépi felhasználásra (20 liter)

  • Gyártó: INNOVENG 1 Kft.
  • Cikkszám: 15015242
  • 22,00 kg

Szállítás és készlet információ

  • 19 493 Ft / kanna (15 349 Ft + áfa / kanna)


Kapcsolódó termékek

INNO-RAPID Padozattisztító kézi és gépi felhasználásra (5 liter)


5 391 Ft (4 244 Ft + áfa)

INNO-RAPID Padozattisztító kézi és gépi felhasználásra (5 liter)

Folyékony halmazállapotú, lúgos kémhatású, általánosan felhasználható tisztítószer koncentrátum, jó nedvesítő hatással, kézi és gépi felhasználásra. Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Széles körben alkalmazható szer. Az élelmezési ipar, kereskedelem és vendéglátó-ipar területén, kórházakban, közegészségügyi és szociális intézményekben, javasoljuk felhasználását. Alkalmazható minden olyan helyen, ahol a zsír- és egyéb szennyeződés gyors és hatékony eltávolítására van szükség. A szerből el ...


5 391 Ft (4 244 Ft + áfa)