• Inno-Bac NEW fertőtlenítő folyékony szappan 5L

Folyékony halmazállapotú, klór vegyületet tartalmazó higiénés kézfertőtlenítő. Hatásideje 60 másodperc amely idő alatt kifejti mikrobicid hatását.

Felhasználási terület:
Felhasználhato minden olyan helyen, ahol a kézmosáson kívül a kéz hatékony fertőtlenítésére is szükség van. Az élelmezési ipar, vendéglátóipar területén, mezőgazdasági és egyéb üzemekben, kórházakban, közegészségügyi és szociális intézményekben és minden olyan helyszínen, ahol sok ember megfordul és a közös használatú tárgyak, helyiségek igénybevétele révén a fertőzés kockázata nagy. 

Alkalmazás módja:
A készítményből 1-2 ml-t illetve a felület befedéséhez szükséges mennyiséget kell a száraz vagy enyhén nedves tenyérbe adagolni és a teljes felületen egyenletesen szétmasszírozni. Ügyelni kell arra, hogy a szerből a felület minden pontjára kerüljön, mert ellenkező esetben fertőző gócok maradhatnak. A hatásidő lejárta után a szert folyó vízzel le kell öblíteni. a Kezet meleg levegőáramban kell megszárítani, vagy egyszer használatos kéztörlővel szárazra törölni. A szert más kézmosó készítménnyel nem szabad keverni!

OÉTI: 2600/2008

Szállítási mód /
Fizetési mód
Szállítási díj
Egyéni fuvar ajánlat alapján
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Előre utalás
ingyenes
Személyes átvétel
Készpénz
ingyenes
CLP_BTA-_INNO-BAC_NEW___verzio_2.0 letöltés indítása

Inno-Bac fertőtlenítő folyékony szappan 5L

  • 5,50 kg

Szállítás és készlet információ

Rendelhető
Mikor kapom meg?
  • 5 372 Ft / kanna (4 230 Ft + áfa / kanna)

  • 4 510 Ft / kanna (3 551 Ft + áfa / kanna)